Category: Agriculture & Gardening -> Food & related products -> Spices Country: Poland Featured products [Poland]Sosy sojoweChcielibysmy polecić Państwu wysokiej jakości sosy sojowe ( Sos Sosjowy Jasny, Sos Sojowy Ciemny i Sos Sojowy Grzybowy ) firmy Pearl River Bridge. Stanowią one nieodłączny skladnik w kuchni orientalnej , nadajc potrawom wspaniały wyrazisty smak i zapach. Sosy przeznaczone są zarówno do gotowych produktów ( Sos Sojowy Jasny) jak np. sałatki, mięso, ugototowana ryba. A także do Smażenia, duszenia, gotowania wszelkich potraw ( Sos Sojowy Ciemny i Sos Sojowy Grzybowy ).[...] [Poland]Roasted onionRoasted onion - all set to uses.
Ideal to rising of aromatic bites, hamburgers, sandwiches,
and correctible of the taste in broths and soups.
Ideal as the vegetable to putting of the pizza,
Ruthenian cheese or fruit , croquettes, stuffed cabbage leaves, sauces,
the meat milled, livers, the macaroni, the puree etc.[...] [Poland]Table mustardIngredients: water, spirit vinegar, white mustard seeds, sugar, salt, preserving substance: sodium benzoate, spices.
Net weight. 180g
In offer:
- Delicacy mustard
- „Sarepska” mustard
- Horseradish mustard
- Russian mustard[...] [Poland]oferta gastronomicznaOferujemy szeroką gamę produktów gastronomicznych: majonezy, musztardy, ketchupy i różnorodne sosy w opakowaniach od 1 kg do 30kg.
Zapraszamy do współpracy.[...] [Poland]ArosmakArosmak to uniwersalna przyprawa warzywna do potraw. Oferujemy kilka rodzajów Arosmaku. W dużych hurtowych opakowaniach - do 25kg, w opakowaniach cateringowych i w małych detalicznych dla gospodarstw domowych.[...] [Poland]MusztardyMusztarda jest to przyprawa otrzymywana z ziarna gorczycy (lub/i z mączki częśćiowo odolejonej) wody, soli, cukru, octu i innych składników smakowo-zapachowych, bez dodatku lub z dodatkiem substancji dodatkowych dopuszczonych przez ustawodawstwo krajowe.
W zależności od użytych surowców i stopnia rozdrobnienia nasion gorczycy rozróżnia się trzy typy musztardy:
- popularną
- delikatesową
- specjalną
NASZ ASORTYMENT:
* musztarda delikatesowa
* musztarda stołowa
* musztarda[...] [Poland]Red borscht concentrate.Ingredients: beetroot juice concentrate (50%), water, sugar, salt, acidity regulator: citric acid, spices (contains celery).
Cap. 190ml
Without preservatives.
Extract 50%.
Pasteurized.
Directions: Add 3-4 spoons of the concentrate to a glass of boiled water or broth[...] [Poland]MajonezMajonez jest to produkt o jednolitej, gładkiej konsystencji i barwie od jasnokremowej od jasno żółtej. Smak i zapach charakterystyczny dla majonezu.
Sos majonezowy jest to produkt o konsystencji, barwie, smaku i zapachu charakterystycznych dla majonezu i użytych dodatków.
Majonez jest to wyrób otrzymany przez zemulgowanie oleju roślinnego jadalnego w fazie wodnej, w obecności jaja kurzego. Produkcja majonezów i sosów majonezowych przebiega w identyczny sposób. Różnica występuje[...] |
|